Óvodai Hírek

2014. szeptember 29. 12:35:10  nyomtatási kép

A TÁMOP-3.3.8-12/2-2012-0031 azonosító számú pályázat keretében „Esélyegyenlőség fejlesztése a Háromhárs Óvodában” című programon dolgozunk. Minden hónapra jut az esélyegyenlőség jegyében szervezett két-három színes rendezvény, melyet a pályázat keretében tudunk megvalósítani.

Szülői fórum (2014. szeptember 16.)

Megtartottuk az idei első szülői fórumunkat, melyen nagy örömünkre sok érdeklődő szülő megjelent. Vendégeink voltak: Vargáné Ángyás Gabriella védőnő, Mészáros Jánosné gyógypedagógus, pszichopedagógus, és Simon Ákos Endréné gyógypedagógus, logopédus.

Nagyszerű tájékoztatást hallottunk Vargáné Ángyás Gabriellától az óvodás korosztályt érintő fertőzésekről, azok megelőzéséről, kezeléséről, válaszolt a szülői kérdésekre.  

Mészáros Jánosné az egyéni fejlesztő foglalkozásokon résztvevő gyermekek szüleit tájékoztatta a fejlesztés eddigi eredményeiről. Simon Ákos Endréné a logopédiai foglalkozásokra járó gyermekek szüleinek tartott felvilágosítást, tájékoztatást.

Nagyon hasznosak ezek az alkalmak. Fontos az együttműködés, a konzultáció szülő és a szakember között a gyerekek eredményes fejlesztésének, fejlődésének érdekében. Szeretnénk több ilyen alkalmat szervezni még ebben a nevelési évben.

 

 

 

sortav
sortav