Óvodai Hírek májusban

2014. május 28. 18:08:28  nyomtatási kép

A TÁMOP-3.3.8-12/2-2012-0031 azonosító számú pályázat keretében „Esélyegyenlőség fejlesztése a Háromhárs Óvodában” című programon dolgozunk. Minden hónapra jut az esélyegyenlőség jegyében szervezett két-három színes rendezvény, melyet a pályázat keretében tudunk megvalósítani.

Gyereknap az óvodában (2014. május 23.)

Nagyon várták ezt a napot a gyerekek. Számolták a napokat, hogy hányat kell még aludni gyereknapig. És végre eljött! Már a reggeli előtt megérkezett az ugráló-vár, a gyerekek az ablakból lesték, ahogy a színes, lapos gumi óriásra nő. Egész délelőtt, szinte megállás nélkül használták a gyerekek, jókedvűen, sikítozva vizesre ugrálták magukat. Gabi néni és Éva néni kifestette a gyerekek arcát színes, vidám mintákkal. Kézműves asztaloknál Tündi nénivel papírsárkányt, Vali nénivel és Csilla nénivel Paprika Jancsit készíthettek. Sikerült a pályázati forrás segítségével elhozni az óvodába egy hangulatos cirkuszi előadást. Ricsi bohóc a gyerekeket is bevonta a produkciókba. Sikerült alaposan megviccelni mindenkit, amikor az óriási fényképező gépéből vizet spriccelt a fotózáshoz beállított gyerekcsoportra. Nagyszerű zsonglőrszámokat láthattunk. Zsanett hullahopp karikás produkciójával teljesen elbűvölte a lányokat és a fiúkat is. Nagyon jól szórakoztunk, biztosan maradandó élményt jelentett ez a nap minden óvodásunknak.

   (Óvári Zsoltné)

 Beharangozó:

Ellátogatunk május 28-án délelőtt a nagycsoportosokkal a felcsúti kertészetbe.

Ovi-mozi programot szervezünk május 30-án délelőtt, Vizipók történeteiből és Pom-pom meséiből fogunk vetíteni a gyerekeknek.

Június 6-án 16 órától lesz az óvodai évzáró-ballagási ünnepségünk.    

sortav
sortav